HOLLANDIAI  MAGYAR  SZÖVETSÉG

HONGAARSE FEDERATIE IN NEDERLAND

HUNGARIAN FEDERATION IN THE NETHERLANDS


P.O. Box 178, 3500 AD Utrecht, Holland
E-mail: federatio_hollandia@yahoo.com


Hollandiai magyar üzleti tevékenységek

* * *

Hongaarse zakelijke activiteiten in Nederland

* * *

Hungarian Business Activities in the Netherlands


MOCT Ex-Tra - SZÁLLÍTMÁNYOZÓ VÁLLALAT

Gál Zsolt szállítmányozó vállalkozó 22 kilótól 22 tonnáig mindennemű áruszállítást és költöztetést vállal Magyarország és Hollandia között.

De heer Gál doet vervoeren van alle soort goederen (groepage, deel of kompleet) maar ook verhuisinboedels tussen Hongarije en Nederland.

Info: Gál Zsolt. Tel.: 010-5928088.

Tel: 010-5928088. Mobil: 06-53150498, Email: info@moct.nl

Homepage: http://www.moct.nl

HÁGAI MAGYAR BOLT

TAMÁS MAGYAR BOLTJA

Valkenboslaan 302

2563 ED Den Haag

Tel.: 070-3464474

www.hagaimagyarbolt.nl

magyarbolthaga@gmail.com

Nyitva tartás:

Hétfő - Szombat: 10:00-24:00

Vasárnap: 12:00-24:00

Kínálatunkból:

Tejtermékek (Túró Rudi, Tejföl, Túró, stb.)

Felvágottak (Párizsi, Pick szalámi, Turista, stb.)

Füstölt kolbászok (Parasztkolbász, Gyulai, Pick, Csabai)

Füstölt húsok, szalonnák

Véres és májas hurka, sütni való kolbász

Mirelitek (Tészták, Zöldségek, Panírozott termékek)

Péksütemények (Kakaós csiga, Pogácsák, Rétesek, stb.)

TV paprika

Tészták (Gyermelyi, Mazáné, stb.)

Fűszerek

Savanyúságok

Konzervek

Sörök és borok

Különlegességek:

Liba- és kacsacomb, libamáj, kolbászok és szalámik

(Mangalica, Szarvas, Őz, Ló),

Házipatika:

Vény nélkül kapható gyógyszerek, Gyermekgyógyászati termékek, Gyógyteák, stb.

Szolgáltatásaink:

Postai csomagküldés Hollandián belül

DPD csomagpont

MoneyGram pénzküldő szolgálat

Sütemények és torták megrendelése

LIPTAI ÉVA

Logopédus-pszichológus

Logopédiai és pszichológiai megsegítést vállalok magyar nyelven Delftben és környékén.

Logopédia: Bátran fordulhat hozzám, ha a gyermekének a beszéd és nyelvi fejlettségében zavart észlel, ha későn és sok hibával kezdett el beszélni, artikulációja nem tiszta, beszédmegértése bizonytalan, olvasás-írás problémája van, megzavarta a beszédfejlődését a többnyelvűség, dadogást, hadarást vagy hosszabb ideje tartó rekedtséget észlel.

Pszichológia: Terápiás segítséget nyújtok gyerekeknek és kamaszoknak a következő probléma körökben: pszichés eredetű beszédzavar (mutizmus, dadogás, diszfóni), viselkedészavarok, beilleszkedési nehézség, figyelem, tanulási zavar, szorongásos zavarok, depresszió, fóbia, félelmek bizonyos helyzetekben, pánikzavar. A gyermekekkel folytatott terápia mellett szülői tanácsadást folytatok.

Cím: Prof. Telderslaan 161, 2628 XB Delft. E-mail: evi.liptai@gmail.com , Tel: 06-43822327.

DRS. ZSÓFIA LOGEMANN-MOLNÁR

Pszichológus, stressz tanácsadó

Amersfoorti Magyar Lelki Egészségközpont: ahol a szakértelem személyes figyelemmel párosul.

Pszichológusként (többek között) ezekkel a pszichés problémákkal kapcsolatban tudok segíteni: depresszió, pánikbetegség, szorongás, stressz, fóbia, traumatikus élmény feldolgozása, gyászmunka, étkezési zavar, fogyás körüli probléma, önbizalomhiány, párkapcsolati probléma, várandóság alatti félelmek valamint szüléstôl való félelem oldása.

Tanácsadóként abban tudok támaszt nyújtani, hogy hollandiai életed, akár rövid akár hosszú távra tervezed az itt tartozkodást, a számodra legkedvezőbben alakuljon (például: önbizalomfejlesztéssel, stresszoldással). Hasznos gyakorlatokat és tudást sajátíthatsz el a beszélgetések alkalmával (merj beszélni hollandul, honvágy körüli kérdések átértékelése).

A nevelési tanácsadás alkalmával többek között beilleszkedési gondoknál, hiperaktivitás kezelésénél tudok segítséget nyújtani.

Tanfolyamok:

Munka és család közötti egyensúly megtalálása.

Stresszoldó/szorongásoldó tanfolyam (Mindfulness).

Az egészséges testsúly elérése és fenntartása életmódváltással.

Álláskeresés/állásinterjú: önbizalomfejlesztés és praktikus tanácsok.

A konzultáció, terápia segít, hogy új nézőpontból lásd a helyzetedet, problémádat, önmagadat. Ezután már a saját lábadon, több önbizalommal vághatsz neki a kihívásoknak. A beszélgetések nálam nem csak a problémamegoldásról szólnak, hanem tudatosan feltárjuk, hogy mik a jó tulajdonságaid, mik a képességeid. A beszélgetések árának (részben való) visszatérítésére lehetőség van. Az első beszélgetés (intake, anamnézis) ingyenes (1-1,5 óra).

Új: ingyenes krízisvonal.

Hívj bizalommal, lehetőség van a Skypon keresztüli tanácsadásra is.

+(31)6-48782276

zsofie@psychologe-amersfoort.com

www.lelkiegeszsegkozpont.nl

Együttműködöm:

GOÓG MÁRIA

GZ-pszichológus (BIG-regisztráció)

Psychologenpraktijk Goog

Westwaarts 10, 2711 AC Zoetermeer

www.mgoog.nl

praktijk@mgoog.nl

tel: 079-3238080

pszichológiai segítség szorongásos és depressziós panaszok esetén, vagy egyéb pszichés probémák megoldására

háziorvosi beutaló esetén a biztosító fizeti a beszélgetéséket

desluetel

Pszichoterápia, kapcsolatterápia és tanácsadás.

Évek óta a Hollandiában élő magyarok lelki támasza. Már egy rövid, 5-15 találkozásból álló terápiával/tanácsadással is hosszan tartó változtatások valósíthatók meg. A központi helyen található könnyen elérhető magánrendelő továbbra is szeretettel vár itt élő magyarokat, magyar és holland-magyar párokat, akár esti órákban is. Az első ismerkedő beszélgetés ingyenes! Referenciák a magyar nyelvű weboldalon.

Drs. Hajas Enikő

Johan Buziaulaan 41

3584 ZT Utrecht

info@desleutelutrecht.nl

www.desleutelutrecht.nl

GRAFOLÓGIA MINDENKINEK

Boszorkányság vagy tudomány? A grafológiai tanítás szerveződhet hétköznapi emberek számára, Amsterdamban vagy bárhol. Célom a közvetlen, melegséges VIDÁM hangulat kialakítása, végzettségem szerint grafológus-pszichológus lelki tanácsadó vagyok. Terv: 15 alkalom, az órák egymásra építettek, különállóan nem értelmezhetőek, és nem érthetőek, ezért egyszerre is kell befizetni rá. Bármivel is foglalkozol, jöhetsz. A grafológia (levél, önélet, kézírás alapján megállapított, 80 %-os karaktermegfejtés,) vezető- és munkatárs-kiválasztásban, pálya-orientációban, konfliktusokban és PÁRVÁLASZTÁSBAN, hazugságvizsgálatban, lojalitásvizsgálatokban, perekben, gyermekrajz elemzésben. Grafológiai tanácsadó szolgáltatásom a tanítástól függetlenül igénybe vehető. Gyakran készíttetnek ilyen rendhagyó szellemi ajándékot valakinek, akár szülinapra is.(Már annyi tárgyunk van, adj mentális ajándékot!) Érdekes megtudni: ki is vagy Te, illetve más, valójában? Info, grafológiai cikkek, elérhetőség www.neudlerika.eoldal.hu , 06 52 28 50 57.

TOMA RENOVATIEBEDRIJF

Schilder, onderhoud en timmerwerken

Szobafestő-mázoló, asztalos és egyéb házfelújítási munkálatokat elvégző, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező egyszemélyes vállalkozás.

Egy ingyenes árajánlatért bátran hívjanak!

Toma Loránt: vállalkozó

mobil: 0644 321 821, E-mail: toma.renovatiebedrijf@gmail.com

tel: 030 - 74 34 615 (Utrecht) www.toma-renovatie.nl

HÁZ-, LAKÁSFELÚJÍTÁS

Kulturált, precíz, tisztán dolgozó szakember Amszterdam környékén, de esetleg másutt is házfelújítást vállal. Nagy tapasztalattal, holland és magyar személyek (sok cég és magánszemély) konkrét referenciájával elérhető magyar festő, lakásfelújító szakember. Teljes HÁZ- és LAKÁSFELÚJÍTÁSI MUNKA. Esetleg kert is. Külső- és belső szakipari festés-mázolás, ablakjavítás, kitűnő vagy a megbízó által adott festékekkel. Padlófelújítás, tapétázás, kisebb elektromos javítások, asztalos- és egyéb munkák, esetleg csempézés is. Fűtésszerelő is bevonható. A felújítás utáni nagytakarítást is vállaljuk! 15 km felett utiköltség-térítés természetesen szükséges.

A jelentkezést este: 075-7714315 vagy 06-52284834 mobilra vagy dzsoot@gmail.com

e-mail címre várjuk!

AVIVA

NEUDL ERIKA - AVIVA intimtorna rekreációs sportoktató

(fizioterápia, hormontorna)

Egész Hollandiában is elérhető, Hollandiában élő magyar tréner segíteni tud a következő problémák esetén:

inkontinencia (vizeletvesztés), prosztata gondok, herefájdalom, menses helyreállítása, MEDDŐSÉG, DEPRESSZIÓ, frigiditás, hüvelyszárazság, aranyér, könnyű terhesség, mióma, fiobroma, méhsüllyedés, petevezeték elzáródás, és vagy 75 kismedencei probléma megoldása műtét és gyógyszer nélkül!

Ősi, természetes módon.

Ha még nincs biztosításod, (vagy ha van) de esetleg már problémád van? Jelentkezz nálam! Egyéni és csoportos foglalkozások.

Férfiak, nők, gyerekek, kismamák betegségeinek prevenciója (megelőzés) és betegségek gyógyítása egy magyar diplomával, világszabadalommal (AVIVA Gabriella Steiner)! Intimtorna, hormontorna!

SKYPON is BÁRHONNAN elérhető vagyok csak tanácsadásért is, és/vagy tréningért!

Neudl Erika, AVIVA INTIMtorna sportoktató

www.erikaviva-method.com , 06 52 28 50 57, neurika@gmail.com , skype: Neurika

MAGYARNÓTA CIGÁNYZENEKARI KÍSÉRETTEL, PROGRAMSZERVEZÉS ÉS CD

Visser Ágnes aranykoszorús magyarnóta énekes és programszervező

Visser Ágnes magyarnóta énekes Komáromban született. Több egyetemen tanult nyelveket, hites tolmácsként, fordítóként és tanárként dolgozik. A magyarnóta iránti szeretetét a szülői házból hozta és annak ellenére, hogy csaknem húsz éve Hollandiában él, nemcsak megtartotta, hanem meg is erősítette. Énekelni Magyarországon Szeredy Krisztinánál, Tarnai Kiss Lászlónál, Hollandiában pedig Karin Jönsthövelnél tanult.

Több magyarnóta verseny dobogós helyezettje. 2013. októberében aranykoszorús minősítést szerzett a magyarnóta énekesek nemzetközi minősítő versenyén. 2014 tavaszán pedig a Nóta TV Nótasztár című tehetségkutató versenyének egyik döntőse lett. Az elmúlt három év legszebb zenei élményeit foglalja össze a nemrég megjelent “A magyarnóta bűvöletében” című CD-je, amelyen 37 magyarnóta, hallgató, andalgó, csárdás és friss csárdás található csokrokba szedve. Magával ragadó az énekesnő kellemes, tiszta gyöngyöző hangja, amely a kitűnő héttagú cigányzenekari kísérettel nagyszerű teljes zenei produkciót alkot. A zenekart ifj. Kovács József vezeti, az ő virtuóz hegedűjátéka és Lukács Csaba gyönyörű klarinétszólói is nagyban hozzájárulnak a CD hangulatához. A magyarnóta bűvöletében nagyszerű élményt ad a magyarnóta kedvelőinek, de azoknak is, akik szívesen elkalandoznak egy számukra kevésbé ismert zsáner világába.

A CD az alábbi elérhetőségeken megrendelhető.

Visser Ágnes aranykoszorús magyarnóta-énekes cigányzenekari kísérettel színvonalas zenét szolgáltat különböző kulturális, cégi- vagy magánrendezvényeken, fogadásokon, esküvőkön, lakodalmakon, születésnapokon, évfordulókon, banketteken, bálokon vagy egyéb ünnepi alkalmakon, valamint szívesen vállalja egész estét betöltő zenés programok szervezését is.

Az énekesnő és a kísérő zenekarok repertoárja színes és gazdag, több zenei műfaj ízléses válogatása.

A cigányzene, a magyarnóta, illetve népdalok mellett világhírű klasszikusok művei is szerepelnek a műsoron, amelyet igény szerint színesítik operett, musical és filmzenék előadásával.

Bővebb információ: e-mail:visseragnes@gmail.com

telefon: 06-25083301 vagy 070-3841298

honlap: https://www.facebook.com/agnes.visser.12

lásd még: https://www.youtube.com/watch?v=7UauvgsT7wM

https://www.youtube.com/watch?v=Md6-22ULcA8

https://www.youtube.com/watch?v=9Q7UqpqrGoM

HONGAARSE LIEDEREN, ZIGEUNERORKEST, MUZIEKEVENEMENTEN EN CD

Agnes Visser, zangeres van Hongaarse liederen – onderscheiden met een gouden krans

Agnes Visser kreeg de liefde voor het Hongaarse lied (magyarnóta) al van huis uit mee en hoewel zij nu bijna twintig jaar in Nederland woont, heeft ze die liefde niet alleen behouden, maar zelfs ook nog verder verdiept. De in Komárom geboren zangeress

Ágnes Visser bracht onlangs haar CD onder de titel 'Betoverd door Hongaarse liederen' uit.

Ágnes studeerde Hongaars, Engels en Nederlands en werkt als beëdigd tolk, vertaler en docente. Ze nam zanglessen bij de Hongaarse Krisztina Szeredy en László Tarnai Kiss en bij de Nederlandse Karin Jönsthövel. De Hongaarse liederen hebben vooral in de laatste drie jaar een bijzondere plaats gekregen in het leven van Ágnes. Ze stond in die periode met regelmaat op het podium, deed mee aan wedstrijden in het genre van de' magyar nóta', won daarmee de Gouden Krans 2013 en stond dit jaar ook in de finale van het Hongaarse televisieprogramma Nótasztár, een talentenjacht voor zangers en zangeressen van de magyar nóta. Haar muzikale belevenissen leidden tot de recent uitgekomen CD waarop 37 liederen te horen zijn die uiteenlopen van langzame ballades tot aan de snelle csárdás. Maar Ágnes doet dat natuurlijk niet alleen, het zevenkoppige zigeunerensemble onder leiding van primás József Kovács jr. begeleidt haar met de bezielde klanken van violen en sprankelende solo's van de beroemde klarinettist Csaba Lukács.

Deze CD biedt alle liefhebbers van de magyar nóta en voor iedereen die zich mee wil laten voeren door de meeslepende melodieën, de prettige heldere stem van Ágnes en het swingende orkest zeer veel luisterplezier. 'A magyar nóta bűvöletében - Betoverd door Hongaarse liederen' kwam uit in Hongarije en is daar ook verkrijgbaar in de winkels van Lira, Focus en Madách. In Nederland komt hij later op de markt, maar hij is ook al te bestellen via: visseragnes@gmail.com of telefonisch via: 06 25083301.

Agnes Visser, begeleid door een schitterend zigeunerorkesten verzorgt muziek voor privé- en bedrijfsevenementen, zoals recepties, bruiloften, verjaardagen, jubilea, bals en andere feestelijke en culturele gelegenheden. Het repertoire van de zangeres en het orkest is veelzijdig, beslaat meerdere genres en beantwoordt aan uiteenlopende muzikale wensen. Naast zigeunermuziek, Hongaarse liederen/chansons en volksliederen spelen zij ook de werken van wereldberoemde klassieke componisten alsmede operette, musical en filmmuziek.

e-mail: visseragnes@gmail.com

website: https://www.facebook.com/agnes.visser.12

zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=7UauvgsT7wM

https://www.youtube.com/watch?v=Md6-22ULcA8

https://www.youtube.com/watch?v=9Q7UqpqrGoM

ALFÖLD

Overbruggen van Nederlands - Hongaarse cultuurverschillen - (zakelijke) cultuurtrainingen, taallessen, lezingen, vertalingen, literatuur.

Info: Mária Ballendux-Bogyay, tel.: 023-5285056. Email: ballendux@planet.nl http://www.alfold.nl

VENDÉGFOGADÓ KOLOZSVÁROTT

Vendégfogadó teljes vagy részleges ellátással, 3 kiadó szobával Kolozsvárott.

Zsigmond Gabriella tulajdonosnô 17 évig élt Hollandiában és kitűnôen beszél hollandul is. Tekintse meg a következô honlapot www.guesthousecluj.ro Email: gabi888ro@yahoo.com

"ANDRÁS ADVIES EN ADMINISTRATIE"

ADMINISZTRÁCIÓ – ÜGYINTÉZÉS – TANÁCSADÁS - KÉPVISELET BEILLESZKEDÉS HOLLANDIÁBA

Lapohos András, ügyvezető. Cím: Cleopatradreef 481. 3561RT Utrecht.

Tel.:00-31-308789056; 00-31-626677458

Web: www.aaa-andras-advies-administratie.nl E-mail: andras.info.2007@gmail.com

Széleskörű szolgáltatások nyújtása Hollandiában dolgozó és élő magyarok és más nemzetiségűek részére, ahhoz hogy itt kiépíthessék életüket.

Készséggel állunk az Ön rendelkezésére is!

Szolgáltatásaink

- adóügyek (adóbevallás, egészségbiztosítási- lakás- és egyéb támogatások igénylése)

- elektronikus személyi azonosító (DigiD) megigénylése

- állás- és munkaügyek (panaszok kezelése) /NEM MUNKAKÖZVETÍTÉS/

- gyermekekre vonatkozó támogatási ügyek

- hatóság előtti képviselet (önkormányzat, letelepedés stb.)

- vállalkozás indítása, képviselet és további tanácsadás

- banki és jogi ügyek, panaszok és fellebbezések kezelése

- lakás-kérdések (nem lakásközvetítés), energia-szolgáltatási ügyek

- gyakorlati információk, képviselet, támogatás, és hasznos szakmai segítségnyújtás a

hollandiai tevékenységre és életre vonatkozóan

Keressen minket bátran! Székhelyünk Utrechtben található, de egész Hollandia területén tevékenyek vagyunk!

"ANDRAS ADVIES EN ADMINISTRATIE"

ADVIES-ADMINISTRATIE-VERTEGENWOORDIGING-BEGELEIDING BIJ INTEGRATIE EN LEVEN IN NEDERLAND

dhr. Andras Lapohos. Adres: Cleopatradreef 481. 3561RT Utrecht.

Tel.: 00-31-308789056; 00-31-626677458

Web: www.aaa-andras-advies-administratie.nl E-mail: andras.info.2007@gmail.com

Onze diensten:

- belastingzaken (belastingaangifte, zorg-, huur- en andere toeslagen)

- aanvraag van DigiD code

- zaken i.v.m. werk (klachtenbehandeling, sollicitatieprocedure, WW-uitkering aanvragen,

verzoekschriften enz.)

- zaken met betrekking op kinderen

- vertegenwoordiging bij autoriteiten (gemeente en andere instanties)

- bank- en juridische zaken, behandeling van klachten en bezwaren

- starten van eigen bedrijf/onderneming, vertegenwoordiging, advies/begeleiding

- vragen i.v.m. woning, huisvesting, energielevering

- verstrekken van andere praktische informatie, vertegenwoordiging, begeleiding en

nuttige ondersteuning met betrekking tot het leven en werkzaamheden in Nederland

Zoek gerust contact met ons. Wij zijn gevestigd in Utrecht, en actief in geheel Nederland!

MAGYAR TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

Hágában praktizáló egyetemi diplomával rendelkező magyar természetgyógyász új pácienseket fogad. Specialitások: ajurvéda, reiki, humánkineziológia, gyógytorna, gyógymasszázs kezelések, tisztító kúrák, dietetika, akupresszúra, termékenység, szexuális zavarok, gyógynövények, candida és egyéb gombás fertőzések, gyulladásos betegségek, migrén, fejfájás, alvászavar, test-lélek egyensúlya és egyéb krónikus betegségek

A konzultációkat és kezeléseket a legtöbb holland kiegészítő egészségbiztosítás részben vagy egészben megtéríti. További információ:

Benigna van der Ende

Benigna Health & Balance

Natuurgeneeskundige Consultaties & Ayurvedische Behandelingen

Laan van Meerdervoort 612 A, 2564 AK Den Haag

070 325 3645 / 06 341 09444

www.benigna.nl / info@benigna.nl

For Health related topics,"Like" my Facebook Page here:

https://www.facebook.com/pages/Benigna-Health-Balance/184565174965475

FAIRWORK

MAGYAR MUNKAVÁLLALÓK VÉDELME HOLLANDIÁBAN

A ’Fairwork’ egy non profit alapítvány, amely több mint 10 éve az emberkereskedelem és a (munkaerőpiacon történő) kizsákmányolás ellen küzd.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a Hollandiában dolgozó munkavállalók megsegítésében. Felvilágosítást és segítséget nyújt azoknak, akik lépéseket szeretnének tenni a munkahelyi helyzetükkel kapcsolatban.

Mint kulturális mediátor olyan magyar munkavállalókkal próbálok kapcsolatba kerülni, akiknek munkahelyi problémái vannak hollandiai munkaadójukkal (ill. a munkafeltételekkel / körülményekkel).

Főleg azon személyek érdekeit szeretnénk képviselni, akiket munkaadójuk (nagy valószinűséggel) kihasznál/kizsákmányol.

Azok a személyek, akik a munkaerő kizsákmányolását célzó emberkereskedelem áldozataivá váltak, leggyakrabban a mezőgazdaságban, építőiparban, szórakoztatóiparban, szolgáltatásokban, és a gyártóüzemekben dolgoznak.

Ha segítségre van szüksége vagy ismer valakit, aki számára szervezetünk segítséget nyújthat, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Elérhetőség:

Tel.: 06-20 7600809/370. Mobil: 06-21943809.

Email: magyar@fairworksupport.nu

FAIRWORK

ONDERSTEUNEN VAN MIGRANTEN WERKNEMERS

’Fairwork’ is een stichting die zich al meer dan 10 jaar inzet tegen mensenhandel en uitbuiting. Wij hebben veel ervaring met het ondersteunen van slachtoffers / migranten werknemers. Wij geven mensen voorlichting over hun rechten en ondersteuning als ze stappen willen ondernemen.

Ik probeer met Hongaarse migranten/werknemers in contact te komen die in Nederland moeilijkheden ondervinden mbt hun arbeidssituatie en mogelijk slachtoffer zijn van arbeidsuitbuiting.

Mocht u/jij zelf onze hulp nodig hebben, of iemand kennen die onze hulp nodig heeft, neem dan contact op met Fairwork.

Met vriendelijke groet,

T: 020-7600809. M: 06-219 43809 (ma-di-do)

Email: magyar@fairworksupport.nu

HUNGARIAN BUSINESS NETWORK

 

StichtingHungarian Business Network (HBN) heeft alsdoel het samenbrengen van bedrijven, professionals en organisatiesuit verschillende branches en beroepsgroepen die in Hongarije zijn geďnteresseerd. HBN biedt aan haar leden

Een unieke toegang tot (nieuwe, business) contacten

Een forum om ervaringen met elkaar uit te wisselen

Een platform voor actuele (business) informatie over Hongarije

Beleving van typische Hongaarse momenten en plezierig netwerken

Een manier om goede doelen in Hongarije te steunen

Info: HBN:Rupel 26, 1186 LC Amstelveen.. info@huchamber.nl   www.huchamber.nl


 

Hollandiai Magyar Szövetség Hongaarse Federatie in Nederland Hungarian Federation in the Netherlands